Sett Kvasir som startside

Følg anvisningene i videoen under for å sette Kvasir som startside i nettleseren din.

Internet Explorer

• Gå inn på Verktøy/Tools-menyen og velg Alternativer for Internett/ Internet Options.
  • På fanen Generelt/General skriver du inn http://www.kvasir.no/ inn i feltet Startside/ Location-feltet. Klikk OK for å bekrefte.
  • Klikk på knappen Startside (Home) for å se at alt virker.
  • Nettleseren er ikke støttet for dette operativsystemet.
  • Nettleseren er ikke støttet for dette operativsystemet.

Internet Explorer

• Gå inn på Verktøy/Tools-menyen og velg Alternativer for Internett/ Internet Options.
  • På fanen Generelt/General skriver du inn http://www.kvasir.no/ inn i feltet Startside/ Location-feltet. Klikk OK for å bekrefte.
  • Klikk på knappen Startside (Home) for å se at alt virker.
  • Nettleseren er ikke støttet for dette operativsystemet.
  • Nettleseren er ikke støttet for dette operativsystemet.

Firefox

• Gå inn på Verktøy/Tools-menyen og velg Innstillinger/Options.
  • På fanen Generelt/Main skriver du inn http://www.kvasir.no/ inn i feltet Startside/ Location. Klikk OK for å bekrefte.
  • Klikk på Hjem-knappen (Hus-logo i toppen av nettleseren) for å se at alt virker.
  • Klikk på "Firefox" i menyen og velg "Preferences".
  • I feltet "Home Page" skriver du inn http://www.kvasir.no/ og lukker valg-vinduet.
  • Klikk på "Edit" i menyen og velg "Preferences".
  • I feltet "Home Page" skriver du inn http://www.kvasir.no/ og lukker valg-vinduet.

Safari

• Klikk på verktøy-ikonet og velg "Valg" / "Preferences".
  • Skriv inn adressen http://www.kvasir.no/ og lukk vinduet.
  • Klikk på "Safari"-menyen og velg "Valg".
  • I feltet "Startside" skriver du inn http://www.kvasir.no/ og lukker valg-vinduet.
  • Nettleseren er ikke støttet for dette operativsystemet.

Chrome

• Klikk på verktøy-ikonet og velg "Alternativer" / "Preferences".
  • I feltet "Startside" skriver du inn http://www.kvasir.no/ og lukker valg-fanen.
  • Klikk på "Chrome"-menyen og velg "Innstillinger".
  • I feltet "Startside" skriver du inn http://www.kvasir.no/ og lukker valg-fanen.
  • Klikk på verktøy-ikonet og velg "Alternativer" / "Preferences".
  • I feltet "Startside" / "Home page" skriver du inn http://www.kvasir.no/ og lukker valg-fanen.

Opera

• Gå inn på Tools-menyen og velg Preferences.
  • På fanen General skriver du inn http://www.kvasir.no/ i Home page-feltet. Klikk OK nederst i vinduet.
  • Klikk på Startside-knappen for å se at alt virker.
  • Klikk på "Opera"-menyen og velg "Innstillinger" / "Settings".
  • I feltet "Hjemmeside" / "Home page" skriver du inn http://www.kvasir.no/ og lukker valg-vinduet.
  • Klikk på "Opera"-knappen og velg "Innstillinger" / "Settings" og "Preferences" / "Valg".
  • I feltet "Hjemmeside" / "Home page" skriver du inn http://www.kvasir.no/ og lukker valg-vinduet.

Oppsett for andre nettlesere og operativsystemer:

• Windows
  • Mac OS
  • Linux
  • Firefox
  • Safari
  • Chrome
  • Opera
  • Explorer